Technologie

Alle matrixlagen worden aangestuurd door technologische toepassingen. Dit aansturen heeft verband met welwillende technologieën die ervoor zorgen dat het oorspronkelijk bewustzijn in een bepaalde mate zich vrij kan bewegen. Het vrije bewegen van oorspronkelijk bewustzijn is essentieel voor het voortbestaan van dit bewustzijn. Er is nagenoeg geen bewustzijn dat zich niet vrij kan bewegen.

Alle welwillende technologieën zijn afkomstig van welwillende allianties uit oorspronkelijke werelden. Deze allianties zijn technologisch zeer geavanceerd en ondersteunen het oorspronkelijk bewustzijn in de matrixlagen. Het is van essentieel belang te realiseren dat er geen oorspronkelijk bewustzijn mogelijk is zonder deze technologieën.

Het oorspronkelijk bewustzijn is in staat zich vrij te bewegen in matrixlagen. Hierdoor blijft het levend en is daardoor in staat tot op bepaalde hoogte te creëren. Dit creëren levert weinig op omdat het niet opweegt tegen de krachten van de matrixhouders. Creatiekracht op aarde is van uiterst belang voor het evenwicht in andere lagen van de matrix.

Op aarde is nauwelijks creatiekracht aanwezig. Dit houdt in dat in andere lagen van de matrix nauwelijks creatief vermogen aanwezig is. Hierdoor is oorspronkelijke creatiekracht niet groot.